Belek

Belek

Villa te koop Belek

De Belek regio ligt 30 kilometer ten oosten van Antalya aan de middellandse zeekust en maar 30 kilometer rijden van het historische resort Side.

In 1987, voor het eerst in Turkije, werd de infrastructuur voor een groot toerisme centrum ontwikkeld, met de positieve poging de karakteristieken van deze natuurlijke mooie regio te behouden en de omgeving factoren zoveel mogelijk te behouden.

Alle faciliteiten in de Belek regio zijn eerste klas en het resort is gekozen als een prioriteit bij de ontwikkeling van de beste mix met attracties voor toeristen, niet voor een dag maar voor de volgende duizend jaar. De atmosfeer, het landschap, de architectuur, stranden, geschiedenis, musea en natuurlijk golf maken bij elkaar een eerste klas resort.

Belek biedt alles waar u naar op zoek bent in een vakantie regio blauwe vlag stranden, geweldige natuurlijke omgevingen, golf banen en een brede variëteit aan winkels, restaurants, nachtleven en activiteiten het hele jaar door.

Het klimaat is uitmuntend met 300 dagen zonneschijn per jaar, lage luchtvochtigheid en de heldere schone wateren van de Middellandse zee.

Om in en rond Belek te komen bent u niet toegewezen op een auto maar kunt u gebruik maken van de bus service die elke 10 minuten van Belek naar de Antalya-Alanya hoofdweg bij Serik rijdt. Vanaf hier kunt u zowel naar Antalya, Alanya maar ook bijvoorbeeld Side.

Voor de sport liefhebbers is er in Belek voor ieder wat. Parasailing, paardrijden, fietsen, voetbal, tennis, skiën op anderhalf uur afstand en natuurlijk golf!!!.. de sport waar Belek bekend om staat. Hier in Belek heeft de golfbaan een natuurlijke omgeving gecreëerd voor verschillende soorten planten en vogels met de golf clubs gegroepeerd in twee delen binnen 10 minuten rijden met de meest hotels in het midden. De golf banen behoren tot de beste van de wereld en zijn gelegen tegen een landschap van pijnbomen, natuurlijke vegetatie en kilometers schone, zandige stranden welk Belek tot de golfhoofdstad van de omgeving maken en zelfs snel het meest populaire golf resort van Europa wordt. Er zijn 5 PGA toegekende golf banen met 3 in de maak klaar om in 2007 in bedrijf te zijn, waarvan 1 met de handtekening van Nick Faldo. Alle banen bieden uitzichten van de middellandse zee of het Taurus gebergte waardoor u uw passie voor golf kunt verrijken door geweldige omgevingen.

Belek golfbaan Belek golfbaan
 

De stad is ontwikkeld tot een exclusieve omgeving met goed gebouwde villa’s en luxe appartementen en vergeleken met de prijzen van vastgoed in de golfregio van Spanje, zult u genieten van het feit dat de prijzen in Belek 3 a 4 keer lager liggen. Hoewel, de prijzen stijgen geleidelijk, dus zorg voor een maximale investering door nu vastgoed aan te schaffen en gebruik te maken van het groeiende potentieel van uw vastgoed.

Als u op zoek bent naar een huis in de zon, toekomstige verhuur inkomsten van golfers, makkelijke toegang tot het vliegveld van Antalya, rustige stranden en de kans om op een aantal van de beste banen van de wereld te golfen, geeft u dan uw levenstijl een opwaardering en investeer betrouwbaar in een huis en in de toekomst in de Mediterrane stijl in Belek.


Handige links

Makelaardij in Turkije