Alanya

Alanya

Alanya is de parel van de zuidkust van Turkije. Met maar liefst 2 luchthavens in de nabije omgeving is het zeer makkelijk te bereiken. De luchthaven van Antalya ligt op 120 kilometer en Gazipasa op nog geen 30 kilometer.

Ingesloten door het Taurus gebergte en de zee biedt Alanya u spectaculaire uitzichten, prachtige natuur en natuurlijk het door u zo gewenste ‘zon, zee en strand’ klimaat. Met gemiddeld zo’n 300 dagen zon per jaar kunnen zonliefhebbers hun hart hier ophalen.

Of u nu houdt van een gezellig druk nachtleven, boottochten maken, antieke steden bezoeken, de druipsteengrotten goed voor uw botten of longen zijn, u van een verkoelende duik in een heerlijke koele heldere rivier houdt of gewoon wilt genieten van het heerlijke eten, in Alanya zult u niets van dit alles tekort komen. Het is niet voor niets dat velen u al zijn voorgegaan, en hier hun 2e woningen hebben gekocht. Zo’n 9000 buitenlandse huisbezitters telt Alanya op dit moment. Velen van hen hebben hier hun thuisland van gemaakt.

Vliegen naar Alanya

Alanya is een zeer populaire vakantiebestemming en beschikt sinds kort over een eigen vliegveld; Antalya Gazipa┼ča Airport. De luchthaven ligt in de provincie Antalya, 45 kilometer ten zuidoosten van Alanya, op ongeveer 40 minuten rijden. De transfertijd die altijd zo’n 2 uur bedroeg, is daarmee lekker kort geworden. Alleen maar fijn dus, want zo kunt u eerder uitrusten van uw vlucht en langer
van uw vakantie genieten! Lees meer over vliegen naar Alanya.

Waarom Alanya?

Bekijk de video en ontdek deze prachtige mediterrane stad als de woonplaats van uw vakantiehuis in Turkije