Kemer

Kemer

KemerKemer is een juweel in de Turkse kroon! Gelegen aan de Turkse Rivièra aan de Middellandse zee kust met 300 dagen zonneschijn per jaar, wat het onbetwist tot een aantrekklijke bestemming maakt voor vakantie of een tweede huis. Vandaag de dag staat Kemer internationaal bekend als een belangrijke en gewild vakantie resort met de naburige 5 sterren resorts en hotels. Dit gezellige stadje is een hedendaags voorbeeld van de urbanisatie. Kemer is niet bedorven, rustig en comfortabel vakantie district met een goede infrastructuur, eenvoudig en georganiseerd transport, voorzieningen van communicatie en een goed werkende gemeente.

Een van de hoofd attracties van Kemer is het magnifieke berglandschap en de bergzichten. Gelegen in een vallei van het Taurus gebergte is het verloren in het omgevende landschap, dat een gebied is met een enorme natuurlijke schoonheid. Kemer is doordrenkt met fabuleuze berggezichten, pijnboombossen, sinaasappel en citroengaarden.

Het meest aantrekkelijke punt van Kemer is nu het nieuwe ski resort dat net opent en van Kemer een jaarlang resort maakt. Er zijn maar een paar plaatsen in de wereld waar u kunt zwemmen in de zee en kunt skien in de bergsneeuw op dezelfde tijd in het jaar! Met een lengte van 4.350 meters, is de Tahtaly kabelbaan de langste van Europa en de een na langste van de wereld.

Dit geeft een enorm potentieel voor tweede huis kopers, voor die mensen die hun huis willen verhuren in de tijd dat het vrij is. Ook word verwacht dat met de opening van het nieuwe ski centrum, de huizen in Kemer een aanzienlijke extra waardestijging ondergaan. De huizenmarkt in Kemer is op het moment erg drijvend en heeft een regelmatige groei doorgemaakt de laatste paar jaren. Deze groei blijkt nog rustig door te groeien in de te voorziene toekomst.

Bouw vergunningen in het gebied zijn moeilijk te verkrijgen omdat het gebied is aangewezen als nationaal park. Om ervoor te zorgen dat het gebied niet wordt bedorven door de bouw, mag er niet hoger gebouwd worden als 2,5 verdieping, met uitzondering van Aslanbucak, waar 3,5 verdieping gebouwd mag worden om de magnifieke uitzichten te behouden. Deze factoren zullen een geweldige impact hebben op de toekomstige waarde van de huizen, die best indrukwekkende winsten weer gaan geven op investeringen in deze regio.

Kemer was een niet ontdekt paradijs en de laatste paar jaren zijn meer en meer Europeanen komen wonen in deze regio. De combinatie van verschillende nationaliteiten die vakantiehuizen kopen in Kemer of gaan wonen in deze regio, maken van Kemer een wereldplaats om te leven.

Kemer; de blauwe vlag!
De hoge standaar die nodig is voor een strand om de blauwe vlag status te verkrijgen heeft een strikte 26 punten criteria waaraan voldaan moet worden. Er is ook een strikte 15 punten criteria voor de blauwe vlag jachthaven. Kemer heeft de Europese Blauwe Vlag Omgeving prijs gewonnen, die word gegeven aan gemeentes die hun stranden en jachthavens, schoon houden en managen met het in acht nemen van de lokale omgeving!
Kemer strand

Kemer Jachthaven:
De Kemer jachthaven bied een uitstekende overnachting en reparatie voorzieningen met 20 jaar ervaring en een professionele management service 24 uur per dag, 7 dagen per week. De Kemer jachthaven bied mogelijkheden voor sport en culturele activiteiten, zelfs tijdens de wintermaanden. Samen met het beste klimaat in Turkije en beschermd door het Taurus gebergte, bied de Kemer jachthaven uitstekende bescherming.

Kemer jachthaven

Kemer jachthaven 2


Handige links

Makelaardij in Turkije