Uw huis in Alanya verkopen via Nederlandse Alanya makelaar?

Uw huis in Alanya verkopen via Nederlandse Alanya makelaar?

Bent u op zoek naar een makelaar voor de verkoop van uw huis in Alanya? Alanya Living verkoopt uw woning aan ons Nederlandse en Belgische klantenbestand. 

Verkoopmarketing woning

Als makelaar is het belangrijk aanwezig te zijn op het internet. Omdat Alanya Living meerder websites beheert staat uw woning prominent te koop op het internet en wordt deze snel gevonden. Daarnaast plaatsen wij uw woning ook op andere commerciële online kanalen waardoor uw woning de optimale vindbaarheid heeft op het internet.

Met tien jaar ervaring als makelaar in Turkije hebben wij een klantenbestand opgebouwd die maandelijks onze nieuwsbrief ontvangt. Ook daarin wordt uw woning opgenomen.

Bezichtigingen Alanya

Onze medewerkers in Alanya tonen eenvoudig uw woning aan klanten die naar Alanya komen. Wij bieden kopers zelfs de mogelijkheid op een bezichtigingsreis om Alanya te ontdekken en uw woning te bezichtigen.

Uw woning beoordelen

Voordat wij uw woning in de verkoop nemen willen wij uw woning wel graag eerst beoordelen. U moet er zeker van zijn dat wij de woning wel voor u kunnen verkopen anders heeft het voor zowel u als ons geen zin.

No cure no pay

Voor de verkoop van de woning vragen wij 3% commissie. Dit is het gebruikelijke percentage in Turkije. Wij verkopen op basis van no cure no pay, dus u betaald alleen als wij voor u verkopen.

Vertel ons over uw woning

* Verplicht