Hoe werkt een huis kopen in Alanya

Hoe werkt een huis kopen in Alanya

U bent al een tijdje op zoek naar een woning in Alanya, en heeft iets gezien op onze website dat uw interesse heeft getrokken. Of u weet niet precies wat u wilt. Wat dan?

U heeft een aantal opties. Het kan zijn dat u op vakantie bent, of wilt gaan, en graag ons aanbod wilt zien. U kunt dan van tevoren aan ons laten weten wanneer u hier bent, waar u verblijft en wanneer u graag de afspraak wilt maken.

Tevens bieden wij bezichtigingsreizen aan. In samenspraak met u, wanneer het u het beste uitkomt, gaan wij op zoek naar vluchten voor een 3 a 4 daagse bezichtigingsreis, afhankelijk van de tickets.
Klik hier voor onze voorwaarden.

Wij laten u de woningen zien waarin u interesse heeft en natuurlijk laten wij u kennismaken met de omgeving. Niet alleen het vinden van de juiste woning is belangrijk, weten waar u terecht komt minstens net zo.

Het kan zijn dat u meteen al weet, ja dit is de woning voor mij! In dat geval zullen wij u begeleiden met de aankoop van uw woning. Maar lang niet altijd is de beslissing zo makkelijk genomen, en wilt u eerst met familie, kinderen of bijvoorbeeld uw boekhouder overleggen.

Hoe dan ook, het is best een grote beslissing, daarom vinden wij het heel belangrijk dat u weet dat wij u stap voor stap zullen begeleiden. Of het nu om de aankoop gaat, het verkrijgen van de juiste papieren, het uitzoeken van meubels voor uw woning , vragen over verzekeringen of bankzaken, wij staan ten allen tijde voor u klaar. Hoe fijn is het om te weten dat er daar, ter plaatse, iemand is die op de achtergrond met u meedenkt en u helpt waar nodig?

Het contact met ons is laagdrempelig en gebaseerd op het verwerven van de juiste informatie tijdens het hele proces. Daar staan wij voor. Welke vragen u ook heeft, u kunt altijd bij ons terecht.

U heeft nu een vraag? Stel hem hier; Contact